chronic radiculopathy

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

01/06/2004 | 23:15 | מאת: יפעת

שלום רב לאחר בדיקת EMG שעברתי התגלו לי ממצאים כאלו chronic radiculopathy c7-c8,lt>rt קודם כל רציתי לדעת מה פירוש הדבר ומה עושים בנידון .בנוסף לכך ההיסטוריה של העניין , התחילה כאשר נרדמו לי שתי אצבעות יד שמאל (זרת, קמיצה וחצי כף יד) לאחר בדיקת EMG שעברתי החליטו לעשות לי ניתוח לשיחרור העצב האולנרי מאז עברה חצי שנה והמצב הוא אותו מצב אני עדיין עם אצבעות רדומות ולכן שלחו אותי לבדיקה ואלו הממצאים הנ"ל . אודה מראש על הסבר לעניין.

04/06/2004 | 12:06 | מאת:

המושג מתאר גירוי כרוני של עצב ממקור צווארי. אם אכן זה כך אין פלא ששחרור העצב לא עזר לך.