אישיאס - שאלת המשך.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

01/06/2004 | 09:49 | מאת: הילה

ד"ר אוחנה, שלום. אני שאלתיך לפני מספר ימים לגבי קשר בין דלקת אגנית לבין אישיאס. אני סובלת מזרם +כאב ברגל שמאל קרוב לשנה. ( הכאב החל זמן קצר לאחר הדלקת האגנית ) כמו כן יש כאב באיזור של מוצא העצב הסאכיאטוס ( בעכוז). בדיקת MRI מותני שעשיתי , לפני מספר ימים - תקינה. ( בדיקות נוספות כגון US גינקולוגי , CT אגן , בירור גסטרו - תקינות .) הכאב ברגל מקשה עלי מאוד ומאוד מציק . איך אפשר לאבחן את הבעיה ואיך אפשר לעזור לי ? תודה , הילה.

04/06/2004 | 12:10 | מאת:

לא יודע. על פניו אם הבדיקות מראות שאין לחץ על שורשים עצביים בגב אז הבעיה אינה נובעת ממנו.