פריצת דיסק L4-5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

01/06/2004 | 07:38 | מאת: רינה

אני בת 30 אחרי שתי לידות שבהם השתמשו באפידורל, רציתי לשאול האם זה יכול להיות שבלידה האחרונה שהיתה לפני שנה וקצת יכולו לבקוע דיסק? כמו כן הציעו לי כנראה כמו לכולם במצבי לנסות לעבור שאיבת דיסק קובלציה הבנתי שקוראים לזה, אני כמאט לא יכולה ללכת הכאבים הם בלתי נסבלים (רגל ימין) רק בישיבה או בשכיבה כשאני ערה זה סביר, בלילות זה הכי גרוע מה אתה ממליץ לעשות אמרו לי שמתיחות כבר לא עושים כי לא מאמינים בזה אבל אני מיואשת עזור לי בבקשה יש לי שתי ילדים קטנים שאני אפלו לא מצליחה להרים כי הכאב הוא בלתי נסבל? (איזה כדורים חזקים מספיק לעזור לי לעביר את הלילה?

04/06/2004 | 12:12 | מאת:

ייתכן בהחלט שהתרחשה פריצת דיסק בשלבי ההריון הסופיים. לגבי טיפול- למה שלא תשקלי ניתוח?