חשד ל bone tumer

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

29/05/2004 | 20:32 | מאת: cgk nustd

שלום דר': אשתי בת 25 ומאז שנת 98 סובלת מכאבי צוואר ב-ct שבוצע בי השבוע ועוד לא פוענח נימצא כי קיים כניראה גידול על חוליה c-5. הדבר גורם לה לכאבי צוואר לסת וכן לכאבים ביד (הכל בצד שמאל). נאמר לנו שצריך ניתוח ע"מ להוציא את הגידול. האם חייב ניתוח? האם אין דרך אחרת? האם ניתן ואם כן אז איך להגיע אליך ע"מ לקבל חוו"ד נוספת. תודה מראש.

30/05/2004 | 23:01 | מאת:

יש בהחלט צורך לראות אותה ולעיין בצילומים. בדוק במייל הפרטי שלך להנחיות איך להגיע למרפאתי הקרובה בבילינסון.