גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

27/05/2004 | 21:00 | מאת: הודיה

מזה חצי שנה סובלת בכאבים בגב תחתון. אורטופד הגיעה למסקנה שזה PROGRESSIVELY SEVERE PAIN SIJ NOCTURNAL מה זה אומר? ועוד שאלה אני אמורה לבצע בדיקת CT ומיפוי שלד + SPECT לסנרוים, מה הם הבדיקות האלה ?? והאם אפשר לבצע אותם שאני עדיין מניקה את ביתי בת שנה ועשרה חודשים??? תודה על תשובתך המהירה הודיה

27/05/2004 | 22:05 | מאת:

האבחנה מכוונת לבעיה במפרק המחבר את האגן לעמוד השדרה. הבדיקות אליהן נשלחת אמורות לראות האם כיוון זה מסביר את כאבייך. לגבי הנקה ומיפוי, החומר במיפוי מופרש בשתן. אני לא יודע לומר לך האם הוא יכול להיות מופרש בחלב. עצתי לך היא להתקשר למכון אליו נשלחת לבצע את הבדיקה ולברר זאת עם הרופא האחראי.