זרמים ברגל שמאל.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

27/05/2004 | 14:36 | מאת: אור

שלום לך אני בת 30.לפני כ10ימים טיילתי להנאתי ברחוב כשלפתע נזכרתי ששכחתי מסמך מאד מאד חשוב בחנות שבקרתי בה קודם .נבהלתי מאד!!!!!!!!!משום שהחנות עמדה להסגר,ושנייה לאחר הבהלה חשתי(לראשונה בחיי) מעין זרמים חזקים שעולים מכף רגל שמאל עד לירך.ורק לאחר כשעה חלפו הזרמים. למיטב זכרוני שנייה לאחר שנבהלתי פניתי שמאלה כדי לחזור . 3 ימים לאחר מכן בדרך לעבודתי,בבוקר חשתי זרמים קלים (רק בכף רגלי השמאלית),ארוע קל זה(הזרמים הקלים) חזר על עצמו עוד 5 פעמים בסיטואציות דומות כשהלכתי בבוקר לעבודתי.(לא חשתי בזרמים בסיטואציות של מנוחה רק בהליכה). שלשום מהרתי לרכבת (שעמדה לצאת כל רגע)ובמהלך ריצתי שוב חזרו אליי הזרמים החזקים עד למעלה מהברך.וגם הם חלפו רק לאחר שעה. חשוב לי לציין שאני נבהלת בקלות ,מכל צעקה וכו. כמו כן בתאריך17.5 (עשרה ימים לאחר הארוע הראשוני כאב לי קצת ,ממש כאב,מיחוש בגב התחתון במהלך הלילה(בעודי שוכבת על הגב) וגם ביום למחרת. היום גם היו לי זרמים קלים בכף הרגל בדרך הבייתה. ממה זרמים אלו מגיעים?

27/05/2004 | 22:14 | מאת:

התיאור שלך בהחלט לא שגרתי. שתי אפשרויות: 1. רקע אורגני לבעיה - אבל אז הבעיה הייתה עיקבית ולא אפיזודית כפי שאת מתארת. 2. בעיה פסיכוסומטית כלשהי. אם זה יחמיר גשי קודם כל לבדיקה ע"י אורתופד לשלילת רקע אורגני לבעיה. בהצלחה.