גב כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/06/2004 | 21:13 | מאת: עדה

ביומיים האחרונים אני חשה צריבה נוראית לגב כף רגל ימין עם נפיחות ובנגיעה ביד יש כבאים במקום. אנני יכוןלה ללכת ולא לנעול נעל וגם סנדלים היות וברגע שקיים נגיע במקום פשוט הכאבים עזים ובתי נסבלים. בתקופה רגועה אם אני נועלת נעלי התעמלות או נעל סגורה אני חשה אי נוחות וחיספוס כך שבעת שאני רק יכולה בכל מקום שאני נמצאת לחלוץ את הנעל אני משחרר את הרגל לאויר חופשי.יש תקופות שאין סימן בכלל לכאב או רגישות ואני יכולה ללחוץ על גב כף הרגל כאילו אף פעם לא כאב ולא הטריד. אני אהיה אסירת תודה אם אקבל מידע לענין זה ו/או מידע מה עלי לבצע מבחינת בדיקות או איזה משחה למרוח. עלילציין שתופע הזו הולכת וחוזזרת ובדרך כלל אני מחכה ומצפה שהכאב יחלוף. רופא אורתופד שלח אותי לעשות ct בגב התחתון כי אמר שכנראה זה מהגב לא היו ממיצאים כל שהם. אני מודה בתשובתכם המהירה.

11/06/2004 | 15:17 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עדה שלום. הכאבים שאת מתארת יכולים לנבוע מבעיה מקומית עצבית או אחרת או באמת מבעיה בגב. ללא בדיקה לא אוכל לתת לך כיוון פחות כללי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול