avn

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/06/2004 | 21:55 | מאת: אבי

לדוקטורים שלום רב אני בן 24 בשנת 2000 עברתי TRIPAL ARTRODESIS בקלקנאוס קובואיד לפני כ-4 חודשים הסרתי מסמר אחד מהטאלוס ומאז יש לי רק בעיות לפני כשבוע עשיתי מיפוי עצם ואובחן אצלי RSD ו- AVN דרגה 2 השאלה שלי מהם האיבחונים הנ"ל? ומה ניתן לעשות אם בכלל..? יצויין בנוסף שאני דיי סטטי במהלך היום שלי לרוב יושב הרבה כך שאין מצב של עומס על הרגל..

07/06/2004 | 01:17 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אבי שלום. אתה מתאר מצב מורכב שלא ניתן לתת לך תשובה עליו ללא בדיקה קלינית ובחינת בדיקות ההדמיה . בעקרון AVN זה עצם שמתה כי לא מקבלת אספקת דם. RSD תרשום במנוע חיפוש באינטרנט ותקבל כמה מידע שאתה רוצה ואולי יותר... בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול