כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/06/2004 | 20:10 | מאת: זינה

ערב טוב. לפני חצי שנה בערך עברתי ארטרוסקופיה בברך שמאל. במהלכה נמצאו שינויים ניבוניים רבים ובולטים בעיקר במדור הפנימי של הברך ובמשטח במיפרקי של הפיקה. בוצעה השחזה וקדיחה של העצם באיזורים נטולי הסחוס. לזמן מה הכאבים פחתו, אך חזרו, אולי פחות ממה שהיה. עכשיו יש לי אותה בעיה בברך השניה, והרופא ממליץ על ארטרוסקופיה (הסיבה דומה). האם כדאי לי? אולי יש אלטרנטיבה אחרת? אני בת 57. תודה מראש על תשומת לבך.

07/06/2004 | 01:13 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

זינה שלום. לצערי זהו מסוג המקרים שאינני יכול לענות עליהם ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות ההדמיה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול