ניתוח בהונות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/05/2004 | 01:47 | מאת: תמר

רציתי לדעת אם יש שירות דרך קופת חולים של ניתוח הפרדת בהונות רגליים מחוברות (מום מולד), ואם לא אז היכן ניתן לבצע ניתוח כזה, מהי תקופת ההחלמה והאם מדובר בניתוח מורכב?

28/05/2004 | 11:18 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

תמר שלום. בבלינסון היכן שאני עובד ומנהל את השירות לכירורגיית קרסול וכף רגל אפשר לטפל בבעייתך. לגבי מורכבות הניתוח זה תלוי במה שיש בבדיקה הקלינית ובבדיקות ההדמיה. אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון ולטיפול לפי הצורך. ניתן לתאם תור דרך מוקד תורים של קופ"ח . בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול