בורסיטיס במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/05/2004 | 00:05 | מאת: יעלי

לפני שבועייםהתפרץ אצלי בורסיטיס במרפק (נפיחות גדולה וכאבים עזים). אני אחרי 10 ימי טיפול בכדורים אנטי דלקתיים ונוטלת כדורים נגד כאבים. אני שמאלית ודי מנוטרלת מעשייה וסובלת מכאבים ומחולשה כללית. לאחרונה אני מרגישה בנוסףכאבים בכל הגוף, בעיקר במפרקים.טבעי לבורסיטיס מרפק? האם כדאי לנוח? לעבוד? האם מומלץ שהיד תהיה במנשא או משוחררת? תודה

26/05/2004 | 23:42 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יעלי שלום. כאבים בכל הגוף אינם אופייניים לבורסיטיס. במידה ומדובר בבורסיטיס זיהומית כלומר שיש זיהום חיידקי אז יכולה להיות לכך השפעה על כל הוף מבחינת תחושה כללית וחום וכל זה. בבורסיטיס מומלץ לתת למפרק הפגוע מנוחה. לא צריך בד"כ מתלה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול