לד"ר טיטיון שלום רב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/05/2004 | 23:47 | מאת: דנה

שלום, קיבלתי לאחרונה ייעוץ ממספר רופאים אורתופדיים בארץ לעבור חוות דעת לניתוח לשחרור עצב הטיביאליס (TTS) על-ידי ד"ר לו שון. אני מנסה להגיע למידע לגביו, ואולי לקרוא מאמרים שכתב בעניין ביצוע ניתוח גם במצצבי RSD או CRPD/CRPS על בסיס עצבי. לא מצליחה למצוא , ואולי בגלל אי התעתוק המדויק של שמו לאנגלית. האם תוכל לסייע לי להגיע למידע לגבי האיש ופועלו? תודה מראש, דנה

23/05/2004 | 15:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דנה שלום. לצערי לא אוכל לעזור לך כי אני לא מכיר את הרופא הנ"ל. בהצלחה - דר' טיטיון.

29/01/2006 | 17:26 | מאת: לילוש

אני לא יודעת עם בסוף עברת את הניתוח אצל ד"ר שון אבל אשמח עם את יכולה ליצור איתי קשר כי אני עברתי ניתוח זהה אצלו לא מזמן...

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול