בעיית דורבן בעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/03/2006 | 10:44 | מאת: אייל

שלום ד"ר טיטיון, שמי אייל ואני בן 40. בשנים האחרונות החלה אצלי תופעת כאבים בעקב רגל שמאל. לאחר ביקור אצל אורטופד נודע לי שיש לי מה שנקרא דורבן בעקב. בנוסף לרכישת מדרסים, קיבלתי זריקה באזור הדורבן (בצד הפנימי של הרגל מתחת לקרסול) שמכילה סטרואידים אם אנני טועה. הדבר לא עזר ולאחר תקופת מה קיבלתי זריקה נוספת. אני מורח משחות אנטי דלקטיות כגון דוליקל ו/או אקסיפן, ללא תועלת נראית לעין. הכאבים עדיין חזקים מאוד בעיקר בבוקר מיד כשאני יורד מהמיטה. נכון להיום אף התחלתי בפעילות ספורטיבית (קראטה) והכאבים מהווים סיוט. אשמח אם תוכל להמליץ לי על טיפול שיעזור לי להיפטר מהכאבים ולחזור לחיים נורמליים. מקום מגוריי באזור חיפה והקריות. בברכה

27/03/2006 | 11:01 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אייל שלום. מה עם פיזיוטרפיה? תרגילי מתיחות? סד ללילה? מדרסים מתאימים? האם פנית לאורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל? בחיפה יש אורתופדים מעולים בתחום כמו דר' אייל מלמד מרמב"מ ודר אהרון ליברזון מבני ציון. פנה לאחר מהם להתיעצות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול