כאב חזק וממושך בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/03/2004 | 18:28 | מאת: חני

שלום רב, זה זמן רב אני סובלת מכאבים חזקים בכתף שמאל, באולטראסאונד גילו שיש לי הסתיידות גסה, TENDON SUPRASINATUS - סיכום CACIFYING TENDINITIS של גיד SS. עברתי טיפולים של פיזיוטרפיה, 2 זריקות קורטיזון, תרגילים לחיזוק ושום דבר לא עוזר הכאבים כל הזמן ברקע וקשה לי לקבל את העובדה שזה לא פתיר. בקרתי אצל מומחה כתפיים מטעם קופ"ח לאומית שאמר האפשרות האחרונה לפני ניתוח היא שוב תרגילים לחיזוק השרירים והגידים. ואם יש כאב פשוט לקחת סירופ אופטלגין- מבחינתי ממש תמוה!! שאלתי היא מהו גיד SS ? האם אין אפשרות אחרת לטיפולים חוץ מניתוח? האם יש מחלקה/מומחים לכתף במיוחד שאפשר להפנות אותי. תודה על תשובתך המהירה.

24/03/2004 | 18:57 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

חני שלום. פני בשאלתך לד' וולקס בפורום בעיות מפרקים. הוא כירורג כתף מעולה. בברכה - דר' טיטיון.

14/06/2004 | 22:54 | מאת: אר

המנגיומה בגוף חוליה נמצאה בבדיקת הדמיה (רנטגן) מה משמעות התופעה ןמה הטיפול הניתן

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול