[email protected]

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/12/2003 | 11:08 | מאת: איה

שלום, בביקור אצל רופא לפני כשבועיים הוא חשד שיש לי שברי מאמץ בשוקיים ובאגן כתוצאה מהליכה מאומצת שנעשתה באופן בלתי הדרגתי. בצילום בו הייתי בבוקר, רשם הרופא את האבחנות הבאות: ברכיים - גונארטרוזיס קלה אגן - צל סקלרוטי על סינפיזיס פוביס רמוס עליון מימין. מכיוון שהביקור הבא שלי אצל האורטופד נקבע רק לעוד חודשיים, אשמח לדעת מה אומרים המונחים הללו... תודה איה

08/01/2004 | 17:21 | מאת: ד"ר זאב אשכול

גונארתרוזיס פרושה תהליך שחיקתי בברך. צל סקלרוטי בגרם מתאר אזור של צפיפות יתר של הגרם הגוררת חדירות מעטה של קרני הרנטגן ומראה בהיר יותר בצילום. בהחלט ייתכן וממצא נובע מתהליך הרפוי של שבר המאמץ שתארת הממוקם בענף החייקי העליון - דהיינו בקדמת הטבעת האגנית - בחיבור בין שפולי הבטן והמפשעה.

15/05/2009 | 10:42 | מאת: 197355

ssssssssssssssssssssssssssleman

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול