כאבים בכף הרגל העליונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/12/2005 | 19:22 | מאת: לימור

שלום רב, לבעלי יש כשבועיים כאבים בבוהן רגל ימין עם נפיחות כאבי תנועות ורגישות ב1 mpj הוא הגיע לטראומה ועשה צילום שהראה (אני מצטטת את דברי הרופא) שינויים אוסטיאוארטריטיים מתונים עם hallux valgus . ובנוסף הוא קיבל אנטיביוטיקה נוקובול , חימום מקומי, משככי כאבים ומעקב רופא מטפל. שאלתי היא מה בעייתו ברגל במילים מובנות ומה לדעתך עליו לעשות ? הוא ממש סובל מכאבים וצולע בהליכתו. מודה לך על תשובתך.

15/12/2005 | 15:30 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לימור שלום.. יש הרבה סיבות לכאבים ב-MTPJ1. לא אוכל להגיע לאבחנה ללא בדיקה מסודרת ובדיקות הדמייה לפי הצורך. אשמח לקבלו לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון או להמליץ לכם על רופא מתאים באזור מגוריכם. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול