תןצאות us קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/10/2016 | 14:35 | מאת: שמי

שלום אני חייל קרבי ומאז שהתגייסתי סובל מנקעים בקרסול שמאל. ביצעתי אולטרסאונד אובחן אצלי הדברים הבאים: גידים פרוניאלים: הודגן טנוסינוביטיס גיד טיביאלי אחורי: הודגם טנוסינוביטיס קל גיד טיביאלי קדמי: הדגמה תקינה גידין אקסטנזורים: הדגמה תקינה פרק טיביוטלארי: אין עדות לנוזלים Fhl הדגמה תקינה Atfl הדגמה תקינה האם הדבר עלול לפגוע בשירותי בתור לוחם?

שלום רב נקעים חוזרים בהחלט יכולים לפגוע בשירות כלוחם. יש לפנות לאורטופד לבדיקה ולקבל הנחיות כגון פיזיותרפיה, קרסוליות תומכות וכולי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול