3 שברי ניתוק זעירים באספקט הלטרלי אחורי של הטלוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/09/2016 | 01:44 | מאת: גילעד קירשנברג

ליפני 3 שבועות סובבתי קרסול רגל ימין בעת ריצה. אחרי שבועיים בהם הפיחות והכאב לא השתנו אובחן ב-CT "3 שברי ניתוק זעירים באספקט הלטרלי אחורי של הטלוס." הורו לי ללכת עם מגף AURCAST כ-6 שבועות. שיפור רב בשבוע החולף. קיבלתי המלצות סותרות לגבי פיזיותרפיה (להתחיל מיד או להמתין 4 שבועות), אשמח לחוות דעת לגבי פיזיותרפיה מצורף פיענוח ה-CT תודה משמאל: מבנים גרמיים נראים שמורים. המפרקים הטלרי והסוב – טלרי תקינים. אין נוזל תוך מפרקי. רקמות רכות תקינות. מימין: נראים 3 שברי ניתוק זעירים באספקט הלטרלי אחורי של הטלוס. נוזל במפרק הטלרי. בצקת תת עורית בקרסול. ציסטות סובכונדרליות מעטות בראש המטטרסוס הראשון דו צדדי.

שלום רב איני יכול לחוות דעה בקריאת הפענוח. יש לבדוק את הCT עצמו. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול