היכן ניתן למצוא נעליים מתאימות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/09/2016 | 11:22 | מאת: יואב

כבר ניסיתי למדוד מספר זוגות נעלי ספורט במספר חנויות. אך תמיד החלק הקדמי של הנעל הוא צר ואני מרגיש שמופעל לחץ על הבוהן שלי והיא סוטה ומתעקמת הצידה. אני מחפש נעליים בהן רק החלק הקדמי רחב וזאת משום ששאר כף הרגל שלי די צרה. האם קיימות נעליים מיוחדות לאנשים שסובלים מבעיה כמו שלי? היכן ניתן למצוא נעלי ספורט מיוחדות בהן החלק הקדמי של הנעל הוא רחב?

שלום רב ניתן למצוא נעליים ברחבים שונים בחנויות ספורט. אם כף הרגל מאד לא שגרתית, ייתכן ותצטרך לקנות נעל מוזמנת אישית מסנדלר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול