שבר ספראלי שליש אמצעי מסרק חמישי ברגל מתי לדרוך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/08/2016 | 23:36 | מאת: אחמד

שבר ספראלי שליש אמצעי מסרק חמישי ברגל מתי לדרוך:- שלום רב אני אחרי שבועים ושלוש ימים עם שהשבר הנ"ל , אני רוצה לדעת מתי אוכל לדרוך על הרגל עם מגף הליכה יעודי בלי קביים, ומתי אוכל ללכת עם נעל רגילה וגם כן לחזור לעבודה ..ועם נעל רגילה איזה מדרס או חבישה אילסטית צריך לשים,,, רוצה לדעת האם שכבת הקלוס בשבר מספיק חזקה שאחרי שבועיים היא תגן על הכף רגל בהליכה רגילה<< ואחרי כמה שבועות שהליכה ופעילות לא תפגע חזרה בכף רגל ** אני רוצה לחזור לפעילות רגילה ולעבודה שלי כמה שיותר מהר ,קשה לי כל הנושא הזה של להיות בבית ולא לעשות כלום, אפילו סיגריות עבדתי על עצמי והפסקתי לעשן לפני 6 ימים כדי שהרגל תבריא יותר מהר ,אפשר להגיד שאני גם כן לא אחזור לעשן גם בעתיד

שלום רב יש להוועץ באורטופד המטפל לגבי הנחת משקל, חזרה לפעילות, וכולי, וזאת תוך מעקב על ריפוי השבר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול