נפיחות בכרית כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/08/2016 | 08:40 | מאת: אריק

שלום , לפני 10 ימים , התעוררתי בבוקר עם נפיחות בכרית כף הרגל מאחורי הבוהן הגדולה , לאחר שיום קודם התהלכתי עם נעל אותה לא נעלתי זמן רב . ההרגשה היתה כאילו בזמן ההליכה אני דורך על אבן , אורתופד אמר שזה או דלקת באזור או בורסיטיס ולפי הוראותיו לקחתי 10 ימים כדורים נוגדי דלקת , 5 ימים נחתי בבית ובשאר הורדתי כמות הליכה . אתמול לאחר 9 ימים וולטרן חל אולי שיפור קל בנפיחות אך לא בהרגשה שאני מהלך על אבן ובאולטרסאונד שבוצע אתמול נאמר לי שהודגם נוזל תת עורי שהצטבר כתוצאה מהדלקת הדבר פחות מורגש כשאני עם נעלי התעמלות רכות אך כשאני יחף או עם כפכפים בבית יש הרגשה של דריכה על אבן וכאב קל אשמח לשמוע מה המלצתך ? האם צריך לתת לזמן לעשות את שלו עד לספיגת הנוזל או יש צורך בטיפול נוסף ? תודה

שלום רב ממליץ להמתין כשבועיים לפני פנייה חוזרת לבדיקה אצל הרופא. רוב הסיכויים שהכאבים ישתפרו. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול