US של כף רגל שמאל (אספקס פלנטרי)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/08/2016 | 14:47 | מאת: Bonsiana

שלום רב : עשית אולטרסאונד לכף הרגל לפני שבועים והתוצאה היא כזה . פצסיה פלנטרית תקינה. צמוד לאספקט פרוקסימלי של פצסיה פלנטרית הוגדמה רקמה תת-הדית לבולרית לא מוגדרת, א-ווסקולרית. בסיכום התמונה מתאימה לפיברומה טוזיס פלנטרית . רוצה לדעת מה אומרת התשובה ? אמרו לי שזה גוש רקמה שפיר האם יש סיבה לדאוג או משהוא מפחייד ? וגם שאלאה חשובה האם הגוש זה יכול לההיפך לממאיר??!

שלום רב פיברומה הינה התעבות של רקמה בחלק תחתון של כף הרגל, עמוק לעור. לא מדובר בתהליך ממאיר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

24/08/2016 | 15:00 | מאת: Bonsiana

מה זה אומר שעמוק לעור ? מה שחשוב אין ממה לפחד ואין משהו רציני ??!!

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול