כאבים חזקים בקרסול שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/08/2016 | 15:15 | מאת: גלי

שלום,יש לי היסטוריה של נקעים חוזרים בקרסול שמאל. לאחרונה התחלתי לחוש כאבים חזקים בקרסול (בדר"כ הכאבים היו מופיעים רק בתקופת החורף או בחילופי עונות). פניתי לאורטופד שבדק ושלח אותי לצילום קרסול. לצערי לא הבנתי את תוצאות הצילום והרופא רק הסביר שאני חייבת ניתוח. זה מה שהוא רשם: צילום קרסול + כף רגל L ללא נזק גרמי חבלתי חריף, בצילום STADING ובצילום עם מתיחה לצד- ישנו פתיחה LATERAL SIDE משמעותית. מה פירוש תוצאות הצילום? תודה על התשובה.

שלום רב פירוש הצילום כי ישנה פתיחה בצד החיצוני של הקרסול עם עומס עליו, כלומר הרצועה קרועה. אין הדבר מחייב ניתוח מיידי, וניתן לנסות טיפול שמרני קודם עם פיזיותרפיה וזריקה למקום. במידה ואין הטבה אז הולכים לניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול