שבר ספיראלי שליש אמצעי מסרק חמישי בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/08/2016 | 15:40 | מאת: אחמד

שלום רב.. שלום רב .. לפני 6ימים נפלתי במדרגות ויש לי :- שבר ספיראלי שליש אמצעי מסרק חמישי בכף רגל... הרגל שלי מגובסת בסד גבס רק מהצד הפנימי והרופא אמר לי לא לדרוך על הרגל חודש ימים ולהתהלך עם קביים . רציתי לדעת האם מתי אוכל לדרוך שוב על הרגל " לפי מה שאמר לי הרופא זה יקח כחודש ובשבילבי זה המון , למה לא פחות אם זה עצם יחידי מתון 5 עצמות בכך רגל , והאם יש פתרון אחר סד או משהו דומה שאני אוכל לשים במקום הגבס , או משהו שיתן לי אפשרות לדרוך על הרגל ..

שלום רב על מנת לתת יעוץ ספציפי עלי לראות את צילומי הרנטגן. עקרונית ניתן לדרוך על שברים מסוג זה, לעיתים יש מקום למגף הליכה WALKING BOOT. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

23/08/2016 | 22:47 | מאת: אחמד

הייתי אצל רופא בביקורת ב 21-8 בכללית ,עשיתי צילומי רנטגן , ראיתי באתר שלך שאתה נותן יעוץ למבוטחי כללית , השאלה האם יש אפשרות שתכנס לתיק האישי שלי ותבדוק צילומי רנטגן, ואיפה קונים את הנעל הזו WALKING BOOT,כי קינתי נעל דרקו , אני חושב שמה שהצגת לי יותר טוב בשבילי מהגבס ונעל דרקו "ובמידה וזה מתאים בנעל שהצגת אפשר ללכת בלי קביים? אשמח לקבל מענה תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול