מעבדת הליכה בהשתתפות קופ"ח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/08/2016 | 17:33 | מאת: יוסי

שלום, לפני כחצי שנה סבלתי משין ספלינט בעקבות ריצה. הפסקתי לרוץ לחלוטין, החלפתי לנעלי ספורט איכותיות + מדרסים, ורופא שלח אותי לפיזיותרפיה. לאחר כבר מספר חודשים, כמעט ואין שיפור. שמעתי על מעבדת הליכה שאולי יכולה לזהות אצלי בעיות, אבל זה עולה אלפי שקלים. האם יש מעבדה שניתן להגיע אליה מקופ"ח מכבי ? מה התהליך ? האם יש סוג בדיקה אחרת שיכולה להסביר את המצב ? תודה יוסי

שלום רב יש לבדוק עם הקופה שלך האם עובדים עם מעבדת הליכה, והאם בסל הבריאות. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול