ייעוץ בדבר ניתוח "הלוקס ולגוס"

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/07/2016 | 14:30 | מאת: שמש סהר

דר'אלון / דר' יחזקאל שלום רב , ברצוני לשאול , בבקשה , מס' שאלות בנוגע לניתוח "הלוקס ולגוס" . להלן השאלות: א) מהו משך האשפוז לאחר הניתוח? ב)מהי תקופת ההחלמה הממוצעת? ג)האם ניתן לטפל באמצעות לייזר , באופן לא פולשני ? הנני מודע כי ייתכן מאוד והמענה לשאלותיי הנו פרטני לכול חולה , עם זאת , אשמח לקבל משוב כללי. תודה רבה , כול הטוב , סהר.

שלום רב אשפוז יום, כלומר משתחררים מייד לאחר הניתוח. החלמה של כחודש עד חודש וחצי. לא עושים בלייזר, אך כן מבצעים בשיטה מלעורית, כלומר עם חתכים מינימליים, באמצעות מכשור יעודי וייחודי, המקצר את זמן ההחלמה הראשוני, ומפחית הכאבים סביב הניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

10/08/2016 | 07:05 | מאת: רינת

אני מציעה לך לבדוק על בורג נספג מגנזיקס, במיוחד לניתוחים כאלה זה חדש ויש המלצות בכל העולם. תראה כאן: https://www.facebook.com/magnezix/

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול