כאב חזק פתאומי מעל כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/07/2016 | 08:39 | מאת: ליאור

שלום אני בת 38, ביום שישי לאחר עמידה במטבח לפתע החל כאב עצום ופתאומי בכל החלק העליון של כף הרגל, הכאב ממש עצום ו מפתיע מאחר שלא נחבלתי ברגל, בצילום רנטגן אין עדות לשברים, אך לא ניתן לדרוך על הרגל מכאב ונפיחות בצידי הרגל. ממה יכול להיגרם כזה כאב עז, ו האם יכול להיות שבר שלא נראה בצילום. אשמח לקבל תשובה תודה רבה.

שלום רב ייתכנו מספר סיבות, לרבות שבר מאמץ, שאינו דורש חבלה. תיתכן גם דלקת באחד הגידים המיישרים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול