MRI פענוח לאחר כאבים חזקים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/07/2016 | 16:16 | מאת: רוחלה

ממצאים: מודגמת בצקת קלקנאית סונטלרית, מודגם עיבוי סונוביאלי אנטרולטרלי, סוב טלרי ובזוית ע"שגיסן, מודגמת האדרה לאחר הזרקת חומר ניגוד, באזור זוית ע"ש גיסן בקלקנאוס מודגמת אי סדירות כונדרלית וסוב כונדלאית וחדש לכרסום פוקלי סוב כונדלרי של העצם. מה זה אומר??

שלום רב לפי תשובת הMRI, ישנם שינויים במפרק הסובטלארי, זהו המפרק בין עצם הטאלוס לעצם העקב. הדבר יכול לנבוע משחיקה, או מצביטה על רקע קריסת כף רגל. במידה וישנם כאבים שם, ניתן לנסות טיפול בזריקה מקומית, ולעיתים יש צורך בניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול