כאבים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/01/2016 | 13:25 | מאת: ורדה

שלום ד"ר לפני 5 שבועות עברתי ניתוח ברגל אצבע פטיש והלקוס ולגוס. עדין לא הוצאו הברזלים. במהלך 10 ימים אחרונים סובלת מאוד בלילה. לא יכולה להירדם שעה רצוף. מרגישה כאבים בשוק, בירך וביתר האצבעות ברגל. נראה לי כאבי עצבים. אני נאלצת לעמוד מס' שניות על הרגל ואח"כ לנסות שוב לשכב כעבור שעה שעה וחצי שוב לעמוד על הרגל.במהלך היום זה לא קורה והצילום שנעשה מראה שהכל תקין. מחכה לשמוע ממך. מהסובלת

שלום רב איני יכול לומר ממה את סובלת בלי לבדוק אותך. ייתכן ומדובר בכאבים לאורך הגפה על רקע הליכה על הרגל המנותחת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול