כאבים בכף רגל אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/04/2015 | 20:53 | מאת: מיכל

עברתי לפני כ3 שבועות ניתוח דורבן .לפני כשבוע הוציאו לי את התפרים ,וכן את סד גבס .מאז הוצאת התפרים . הכאבים בכף הרגל מתחזקים מיום ליום .כמו כן אני מרגישה כל הזמן יקצוצים במקום של הניתוח( כמו נמלים שהולכים .ב3ימים האחרונים אני מתחילה להרגיש לא רק בכף הרגל אלה בכל הצד יקצוצים (כמו נמלים)והרבה פעמים נרדמת לי היד .זהו דבר חדש אצלי .האם הדברים האלו נורמלים אחרי ניתוח דורבן ?ומה עלי לעשות

שלום רב נמלול בכף הרגל יכול לנבוע מפגיעה בעצב, שהיתה קודם או נגרמה בזמן הניתוח. יש לפנות לאורטופד המנתח לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול