כאבים באזור גיד אכילס ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/09/2014 | 20:47 | מאת: אסתי

בן 33 שנה, מזה מספר חודשים כאבים בגיד אכילס ,ללא סיפור של חבלה. בבדיקת אולטרא סאונד : "גיד מעובה ברוחב עד 6.5 מ"מ. הגיד בלתי אחיד לכל אורכו, הכולל בתוכו מוקד היפואקואי באורך 2 מ"מ, לא ניתן לשלול קרע קטן, רטרו קאלקניאל בורסה-הדגמה תקינה." מה המשמעות ומה הטיפול?

שלום רב משמעות הינה כי יש דלקת כרונית בגיד האכילס, ולכן העיבוי. יש להתחיל טיפול קודם כל על ידי פיזיותרפיה לגיד, חיזוק אקצנטרי שלו ומתיחות. במידה ואין הטבה ניתן לנסות הזרקת PRP או ניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

21/09/2014 | 20:43 | מאת: אסתי

האם כדאי לקחת אטופן למשך מספר ימים? האם יש להמנע מריצה וממכון כושר? האם יש לנעול רק נעלים או ניתן ללכת עם סנדל /כפכף? שנה טובה ותודה רבה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול