מה נעשה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/07/2014 | 15:07 | מאת: יוגב

אני בן 24 ועוסק בתחום הטבחות מאוד אוהב את עבודתי . הבעיה היא שהעובדה כרוכה בעמידה ממושכת במשך 9-8 שעות ביום לפעמים 10 שעות. כשאני חוזר הביתה אני מרגיש עייפות גדולה מאוד וזה מתבטא בכך שאין לי כוח לצאת החוצה לעסוק בפעילות גופנית. ואני מודאג מזה שעכשיו אני בחור צעיר מה יהיה עוד 10 -20 שנה? אני יגיד לך לאן אני חותר מה אני אמור לעשות? איך אנשים שהעובדה שלהם כרוכה בעמידה ממושכת מצליחים לעבוד בזה בלי להתלונן? מה עושים? אני גם לצערי בגלל העבודה לא עוסק בפעילות גופנית כמו ריצה חדר כושר בגלל שאין לי כוח ואני מודאג שאם אני יתחיל להתאמן יהיו לי בעיות בגב בברכיים.

שלום רב פורום זה עוסק בבעיות ספציפיות של כף רגל וקרסול. ממליץ לנסות מדרסים להקל על העמידה הממושכת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול