כאבים בחלק העליון של הכף רגל (טאלוס)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/02/2014 | 17:51 | מאת: יצחק

אני בן 26 עוסק בספורט . עד לפני חודשיים הייתי עושה ריצות של 8-9 קמ 3 פעמים בשבוע עם נעלי סוקוני. לפני חודש ששיחקתי כדורגל לאחר משחק ממושך התחילו כאבים ליד הטאלוס במקום שאני בועט בכדור המצב כיום הגיע לכאבים בלתי נסבלים עד כדי פרישה באמצע המשחק וזה קורה כל פעם שאני משחק כדורגל יש לציין שאני משחק עם נעלי כדורגל נייק מיקצועי לאלספלט יקרות בנוסף יש לציין שבפעם הראשונה ששיחקתי וסבלתי מכאבים למחרת הלכתי לבית חולים עשיתי צילום לא ראו כלום והרופא שלי אמר שיש לי כף רגל גבוהה בבקשה אשמח להתייחסות לבעיה

שלום רב יש להבדק בקפידה על ידי אורטופד כף רגל וקרסול לבדוק מקור הכאבים האם מדובר בזיז גרמי כואב או בכאסים מעל גיד או רצועה. הטיפול בהתאם. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול