קיבוע קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/07/2013 | 08:54 | מאת: בנימיני מעוז

שלום רב נכבדי. לאחר התייעצות ובירורים לאחר שחזור רצועה בקרסול שמאל וכריתת קואליציה קלקנאוס הוחלט על קיבוע משולש . שאלתי היא איזה ברגים עדיף להשתמש ומה מוכר עי קופת החולים וסל הבריאות . מישהו אמר לי שיש ברגים שמתאחדים עם הגוף ושכלי דם יכולים לעבור דרכם הם גם יותר עדינים לגוף . בתודה מעוז

שלום רב אין חשיבות לסוג הברגים כל עוד מאושרים לשימוש. יותר חשוב איכות הניתוח. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול