dropfoot בשתי רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/01/2013 | 21:41 | מאת: יואב

שלום רב. אני בחור בן 23, ולפני כחודש מעדתי ונפגעתי ברגל ימין. כתוצאה מכך התחיל אצלי dropfoot ברגל זו. אני מטופל בפיזיותרפיה ומתקדם בטווח התנועה וביכולת התזוזה. עם זאת, בשבוע האחרון התחיל dropfoot ברגל שמאל, ללא אירוע טראומה. אילו סיבות יכולות לגרום לdropfoot בשתי רגליים באופן הדרגתי? תודה מראש, יואב.ss

שלום רב במידה ומדובר בDROP FOOT אמיתי, כלומר חולשה של כפות הרגליים, פנה בדחיפות לרופא המשפחה או לנוירולוג, על מנת להבדק ולקבל אבחנה מדוייקת וטיפול מהיר. חבלה בלבד לכף הרגל לא גורמת לDROP FOOT ויש לשלול גורם נוירולוגי. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול