נוקשות בכריות כפות הרגליים ובאצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/08/2012 | 23:58 | מאת: שיילי

שלום רב, אני בת 65. מזה כ-4 חודשים אני מרגישה נוקשות בכריות כפות הרגליים [הרגשה של התעבות] ובנוסף, כמעט חוסר תחושה באצבעות הרגליים [פרט לבוהן]. מצב זה מתייחס בעיקר לכף רגלי השמאלית. אין לי כאבים וגם אין לי קושי מיוחד בהליכה ובריקודי-עם. בצעתי 3 טיפולי רפלקסולוגיה, אך הם לא שיפרו את המצב. עלי לציין כי לא נעלתי בתקופה זו נעלי עקב. הייתי מבקשת לדעת לגבי התופעה וכיצד להיפטר ממנה. מודה מראש על התשובה.

שלום רב האם יש מחלות רקע כגון סכרת? יש לבדוק שלא מדובר בנוירופתיה או תסמונת לחץ על עצב. בנוסף ייתכן כי מדובר במטטרסלגיה פשוטה (כאבים בכריות הבהונות עקב פיזור לחצים לא נאות). פני לאורטופד לבדיקה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול