הוצאת ברגים לאחר ניתוח- מתה מפחד!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/06/2012 | 22:17 | מאת: אני

שלום, עברתי ניתוח הלוקס ולגוס ואצבע פטישית אחת ובעוד שבוע אמורים להוציא את הברגים שבולטים כרגע מכף הרגל שלי. אני לא ישנה בלילות ומתה מפחד מהרגע הזה שצריכים לשלוף פשוט את המסמרים מהרגל ללא כל הרדמה. שאלתי היא עד כמה הפרוצדורה נוראית? כמה זה כואב? בתודה, המפוחדת.

שלום רב אין לך מה לפחד. לא כואב ועובר תוך שניות. בברכה ד"ר אלון בורג

24/07/2012 | 09:46 | מאת: ארזה

גם אני אחרי הניתוח וב-16/8 צריכה להוציא את הברגים... האם כאב? לא ישנה בלילות מפחד...:((

01/09/2012 | 05:34 | מאת: אביטל

לא ישנה בלילה. בבקשה תגידי לי את האמת - כדי שאני אדע לקחת כמה משככי כאבים ו/או תרופות הרגעה, כמה כואבת הפרוצדורה?

25/04/2014 | 17:29 | מאת: אלי

עברתי את אותו הדבר בדיוק , זה לא כד כדיי כך נורא כמו שזה נישמע ...זה בדיוק שנייה לכל בורג וזה יותר מצמרר מכואב ..בכל זאת תעצמי עיניים ותסתובבי חח אחריי זה תצחקי על זה חבל שלא צילמתי את זה למזכרת :)

15/06/2014 | 20:01 | מאת: נעמי

15/06/2014 | 20:09 | מאת: נעמי

היה חשוב לי להיכנס לפורום הזה ולרשום משהו שאולי יעזור לבאות אחרי,הוצאת הברגים לא כואבת!!ותאמינו לי אני מההיסטריות, כבר דאגתי למשחה לאלחוש מקומי של העור + זריקות עבור הרדמה מקומית, בדקה התשעים הסכמתי לרופא לנסות להוציא בורג אחד ללא ההרדמה (לא ברור מאיפה האומץ הזה בא לי)וכששאלתי אם כבר הוציא אותו הוא כבר היה בשלבי הוצאה של הבורג השני.. אם מישהו היה אומר לי מההתחלה שזה חד משמעית לא כואב, אולי לא הייתי מאמינה ישר אבל זה היה בהחלט מוריד לי ממידת הלחץ שהייתי בו. מקווה שעזרתי לכל המפוחדות:)

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול