טיפול באמצעות "גשר" לציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/06/2012 | 18:26 | מאת: lns

שלום רב, רציתי לברר האם הנכם מכירים טיפול מסוג nail brace לציפורן חודרנית. אימי סובלת מהבעיה ומצאנו שיטה שנקראת 3to spangen, אשר ככל הנראה פותחה בארה"ב ובגרמניה. מדביקים על הציפורן רצועת מתכת עם עיגול חלול במרכז שמאפשר כיוון של הרצועה בדומה לכיוון של גשר בשיניים. מצ"ב קישור: http://www.spangenspezialist.de/en/3to_spange/therapy האם קיים מקום בארץ שמטפל בשיטה זו? תודה מראש.

שלום רב נסי לחפש באינטרנט מכשיר בשם TOEFIX. מכשיר שפותח ונמכר בארץ, עם תוצאות די יעילות. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול