כתבתי בפורום 14.11.1שבירת קרסול ולא התקבלה תגובה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/11/2011 | 11:09 | מאת: אלמה

שברתי את הקרסול עברתי ניתוח של ORLF קרסול שמאל לאחרונה נפיחות כאבים בזמן הליכה, בבקרים בירידה הראשונה מהמיטה צליעה ברגל. בהמשך היום קשה לי יותר ללכת. בקרסול מצד אחד 2 ברגים ומצד השני פלטה עם עוד 6 ברגים. כאבים ברגל ובקרסול לאורך כל היום יש רגעים שלא יכולה לעמוד על הרגל.בצילום אובחן שהחלה שחיקה קלה. השאלה אם נוצרה שחיקה בקרסול זה אומר שכבר כמעט ואין סחוס. הוצא לי ניתוח של ארטרוסקופיה לצביטה הקדמית וסינובקטומיה והוצאת הברגים המדיאלים.מה עושים? לאחר הבחנת של האורטופד הכלתי הלכתי ליעוץ באופן פרטי והפרוספסור אמר שאינו יודע להגיע בוודאות מתי תהיה החלפת הקרסול חודש חודשיים שנה שנתיים. והמליץ להוציא את כול המתחות מהרגל כולל הפלטה+ברגים. אולי זה יקל על הכאב.ואולי לא הכאב אינו ברור. בהבחנה של מומחה אורתופד זה מה שכתב... OAקלה התחלתית בעיקר סימני צביטה קדמיים בנוסף מפריעים הברגים המדיאליים הוסבר כי ייתן הקלה חלקית וזמנית בעיקר לכאבי הצביטה הקדמיים.איני יודעת מה לעשות כן להוציא את המתחות או לעשות את הניתוחוזה יה פתרון זמני עד מתי

24/11/2011 | 13:53 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ללא בדיקה קלינית ובחינת בדיקות עזר לא ניתן לתת לך תשובה. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

29/11/2011 | 18:38 | מאת: סיגל

שלום אלמה שמי סיגל ואשמח לשוחח איתך כי קרה אותו מקרה כמו שלך 0505288451

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול