כאבים בקרסול שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/11/2011 | 23:20 | מאת: א

שלום, לפני כשנתיים סבלתי מקנקים בכף רגל שמאל בזמן הליכה. פניתי לאורטפד שהפנה אותי לצילום ואולטרסאונד אך לא מצא דבר שיעיד על בעיה. התחלתי פיזיותרפיה והחלפתי מדרסים (אני סובל מקשת גבוהה ושקיעה של הרגליים פנימה) ואחר זמן מה נעלמו הקנקים כמעט לגמרי אך התחילו לי כאבים בחלק הפנימי של קרסול רגל שמאל. מספר רב של פעמים ניסו להתאים לי מחדש את המדרסים אך ללא הועיל.(חשוב לי לציין כי ללא המדרסים אין לי כאב בקרסול) שאלתי היא מה יכול להיות הגורם לכך. ובנוסף האם אתה יכול להמליץ על רופא מתאים באזור באר שבע

24/11/2011 | 13:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ללא בדיקה קלינית ובחינת בדיקות עזר לא ניתן לתת לך תשובה. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

24/11/2011 | 22:04 | מאת: נעכשדג

תודה רבה על תשובתך. האם תוכל להמליץ על אורטפד מתאים באזור באר שבע. תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול