כאב בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/11/2011 | 12:46 | מאת: ג'ול בן

שלום דוקטור אני בת 57. לפני כשבועיים ירדתי בקפיצה מאוטובוס ואחרי כיומיים הופיעו אצלי כאבים בכיפוף שבין הרגל לשוק ואני הולכת בצליעה. אני חובשת תחבושת אלסטית ועושה אמבט מים אך ללא הועיל. האבחנה של רופא המשפחה הייתה כי זה מתיחה בגיד. חלפו כ-10 ימים ויש שינוי מזערי ביותר. השאלות שלי האם יתכן שזה לוקח כל כל הרבה זמן ללא כמעט שיפור. כיצד ניתן לזרז את ההחלמה והאם יתכן שיש לי קרע של גיד או שריר. לתשובתך המהירה אודה ג'ול

24/11/2011 | 13:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ללא בדיקה קלינית ובחינת בדיקות עזר לא ניתן לתת לך תשובה. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול