אזור הצפון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/11/2011 | 12:22 | מאת: רנא

שלום רב בתאריך 29-30-1011 נחבלתי בקרסול ימין והפניתי לבית חולים הלל יפה שם אובחנו שבר weber c פיבולה עם פתיחה של הסינדסמוזיס ושבר מלאולי מדיאלי . הוצע טיפול ניתוחי ואז עברתי לבית חולים בילינסון. בתאריך 07-04-2011 בהרדמה כליית בוצע שחזור פתוח וקיבוע של שבר בקרסול ימין .השבר קובע בעזרת 2 ברגי קומפרסעה וסגירת הסינדסמוזיס בעזרת 2 ברגים טריקורטיקלים. ואז אמרו שמהלך ניתוחי תקין ובסיון עמדה טובה והותאם סד גבס ואלפני שחרורי מב"ח פצעוי לי מגף גבס . כך עברו כמה חודשים עד שופניתי לטיפול פיזיותרפי 3 חודשים הכל היה בסדר .. דורכת והולכת במצב טוב ללא הגבלה או כאב ... עכשיו אחרי כל המעקבים האלה באופן פתאומי אני רואה נפיחות מהקרסול עד הברך תנועה מאוד מוגבלת אפילו קושי בדריכה . התיעצתי עם שלושה רופאים במחלקות אורטופידיות באיזור שלנו כולם אומרים שצלקות תקינות אבל ישלי שברים בברגים ! וקובעים הוצאת ברגים סינדיזמוזיס כי הברגים נשברו ... בבדיקה אחרונה בבתיח חלוים בילינסון אצל ד"ר גלית ואחרי צילום והכל אומרת שזה אומר שהניתוח היה מוצלח והיו צריכים לשבר !!! אז הזמינו לי עוד תור לעוד חודש אצל רופא קרסול וכף רגל שהוא המחליט אם אני צריכה עוד ניתוח להוצאת ברגים שבורים .. עד היום אני עם כאבים ממשיכים וחוסר תנועה ! שאלתי היא: מה אני יכולה לעושת במצב כזה ? יש משהו אחר אולי בלעדי הניתוח ?אולי פתרון אחר? אשמח לתשובה בהקדם . ההמלצות שלכם חשובות לי תודה רבה

24/11/2011 | 13:39 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ללא בדיקה קלינית ובחינת בדיקות עזר לא ניתן לתת לך תשובה. נשמך לקבלך במרפאת כף הרגל בבלינסון ולשקול טיפול. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול