כאב מתחת לכרית האגודל בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/11/2011 | 16:41 | מאת: לילי

שלום, לילי ואני בת 22.בשנתיים האחרונות אני סובלת מכאב עצום בכרית מתחת לאגודל בכף רגל ימין. זה מפריע לי לתפקוד היום יומי הליכה,עמידה.הייתי אצל אורתופד ששלח אותי לאולטרסאונד ורנטגן אך לטענותיו אין שם כלום וגם עשיתי פזיותרפיה שלא עזרה כלל.אני סובלת מהכאב הזה כבר במשך שנתים ואין מי שיכול להגיד לי מה מקורו ואיך אוכל לטפל בזה. אשמח אם תוכל לשער לפחות מה הבעיה ואיך אטפל בה. תודה רבה

שלום רב את מתארת תלונות של כאבים תחת בסיס הבוהן הגדולה. תלונות אלו יכולות להתאים לדלקת כרונית או בעיה אחרת בקומפלקס של עצמות הססמואידים - כגון אוסטאוכונדריטיס, קרע כרוני, ססמואידיטיס. פני לאורטופד מומחה לכף רגל וקרסול. ייתכן ותופני למיפוי עצמות או לMRI לפי תוצאות הבדיקה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול