ייעוץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/10/2011 | 21:52 | מאת: נטלי

היי נפלתי לפני כמה חודשים ויש לי שבר בכפ רגל שמאל שבר במסרק 5 לפי הרופא אני הולכת בצליעה ויש לי ואלגוס משמעותי בברכים תנועות בהונות וקרוסלים שמורות רגישות קלה מעל אזור השבר רופא אחד המליץ לי על מדרסיים ורופא אחר המליץ לי על נעליםם עם סולייה קשיחה וקעורה הנקראים rocker bottum הבנתי שהם עולות 1800 ש"ח אם זה עוזר וטוב לרגל ומאיפה קונים אותם? ומה זה ואלגוס בברכיים ואם יש לזה טיפול חוץ מהנעלייים?

שלום רב במידה והכאבים נובעים מאיזור השבר, והוא מחובר, אזי מדרסים יכולים לעזור על ידי ריפוד וריכוך האיזור. הנעליים המדוברות יכולות גם הן לעזור כיוון שמפחיתות משמעותית את התנועה באיזור הכואב. במידה והשבר לא מחובר, ניתן לשקול טיפול ניתוחי. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול