כאבים בלתי נסבלים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/09/2011 | 17:33 | מאת: ערן

שלום רב, אני בן 39 ואני סובל כ-20 שנה מכאבים בכפות הרגליים (בעיקר באזור הקשת והקרסול). עברתי מס' אבחונים וטיפולים במכונים לבעיות כף רגל ושם תמיד איבחנו לי פלטפוס, הכינו לי מדרסים במאות (ואף למעלה מכך) ש"ח ושלחו אותי לדרכי. כיום אני הולך עם מדרסים שעלו לי כ-1,800 ש"ח ונעלי MBT שהומלצו ע"י בעלי המכון. למעט הקלה קלה בכאבים אני לא מרגיש כל שינוי. יש לציין שאני לא עומד הרבה ומרבית שעות היום אני עושה בישיבה ואני לא מאמץ את כפות הרגליים כמעט בכלל. שמתי לב לתופעה שאולי קצת מוזרה-שהכאבים מתגברים באופן משמעותי כאשר יש לי מחסור בשעות שינה מסיבה זו או אחרת, וקטנים משמעותית ככל שאני ישן יותר שעות. כאמור, הכאבים אינם נסבלים ולכן אני מבקש מהחברים והרופאים בפורום המלצה על אורטופד מומחה לכף רגל שיכול לפתור את הבעיה פעם אחת ולתמיד. תודה רבה!

שלום רב, יש להבין היטב האם מדובר בפלטפוס גמיש או קשיח. במידה ואין בעיה אנטומית או פתולוגיה הדורשת תיקון, ניתן לנסות גם רפואה אלטרנטיבית עם תוצאות לא רעות. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול