זרמים בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/09/2011 | 19:29 | מאת: דורון

הי אני בן 25 בריא בדרך כלל. מזה כשבוע אני סובל מכאבים כמו זרמי חשמל בכף הרגל. הכאבים הם לא כל הזמן, ולא כואבים במנוחה כלל. הכאבים מופיעים בדרך כלל בכמה דריכות הראשונות על הרגל, לאחר מנוחה. זהו אינו כאב של מכה של מקום שכואב כל הזמן אלא כפי שציינתי, מדובר בכאב חזק המרגיש כמו דקירה של זרם חשמלי מאמצע גב כף הרגל ועד לאיזור האצבע האמצעית של כף הרגל.

22/09/2011 | 11:35 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע כמו בעיה עצבית מקומית. לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר לפי הצורך. פנה לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול