מבקש עזרתכם בענין גלי הלם..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/09/2011 | 12:34 | מאת: כרמיאלי

עעשלום ..בעית כף רגלי שהדרדרה בגלל בעיות פלטפוס + דלקת בכף הרגל ..קנתי נעלי נייק אייר לצורכי הליכה יום יומית .מנגד קראתי לא מעט בנושא גלי הלם .לטיפול אורטופדי. מה דעתכם בנושא ..לטיפול בכף רגלי .במי להיתיעץ ? והכן ללכת לטיפול .בכרמיאל ..קריות או חיפה תודה מראש.

שלום רב גלי הלם מתאימים לחלק מבעיות כף רגל כגון דלקת בגיד אכילס או דורבן, לא לכל בעיה או כאבים. יש להתייעץ עם אורטופד. בברכה ד"ר אלון בורג

20/09/2011 | 10:50 | מאת: ראובן

רפואות -ריפוי בגלי הלם פרוסה ב 11 מרפאות בפריסה ארצית. אתה יכול לפנות לרפאות כרמיאל או רפואות קריות או רפואות חיפה. צלצל ל- 5052* הרבה בריאות ראובן

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול