כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/09/2011 | 08:09 | מאת: גיא יעקובי

שלום רב ד''ר, יש לי כאבים בילתי פוסקים בכפות הרגליים זה אף יותר כואב ברגל שמאל אך זה כואב בשני הרגליים,אני מציין שאני עושה פעילות ספורטיבית כשלוש פעמים ריצה במכון ולפעמים טניס . הכאבים קורים גם בזמן מאמץ במיוחד בסוף האימון שהקושי שם מתעצם וגם בזמן ואף יותר במנוחה . אודה לך מאוד אם תחווה את דעתך ..? לאיזה סוג רופא אני צריך ללכת האם יש רופא שמתמחה בכפות הרגליים? תודה רבה , גיא

שלום רב, כאבים ברגליים יכולים לנבוע מפעילות גופנית ומאמץ, אך ייתכנו גם סיבות ספציפיות הניתנות לטיפול. על מנת לאבחן יש צורך בבדיקת הרגליים על ידי אורטופד. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול