"פלטפוס" הליכה על עצמות השוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/09/2011 | 19:16 | מאת: אתי

לבני בן ה-14 יש פלטפוס חריג ביותר לדעתי, לילד אין רגל שטוחה אלא הוא הולך על עצם השוק אשר נוגעת ברצפה, המצב די מכאיב לו כשהייתי מסר רב של םעמין אצל אורטופד הוא מסר כי אין מה לעשות ורשם לו מדרסים, שאלתי האם יש מה לשעות בעניין.

אתי שלום לפי תיאורך במידה והפלטפוס מאד חמור וגורם לו לכאבים יש מה לעשות, ויש טיפולים ניתוחיים לתיקון המצב. כמובן לאחר אבחנה מתאימה לסיבת הפלטפוס האם גמיש או קשיח האם בעייה במפרקים או בגידים. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול