כאבים מאז פציעה - האם דלקת?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/09/2011 | 01:14 | מאת: שירן

היי ד"ר, כתבתי בפורום לפני מס' חודשים לאחר פציעה בקרסול במסגרת משחק כדורסל. צילום הסי.טי הראה קרע ב-3 רצועות. מאז אני בטיפולי פיזיותרפיה פעמיים בשבוע. הכאבים בצד החיצוני של הקרסול (באיזור הCFL ו-ATFL) כמעט עברו לחלוטין. הכאבים בחלק הפנימי של הקרסול (באיזור הדלטואיד) אינם חלפו ואני חווה כאבים כמעט תמידיים - גם בפעילות וגם במנוחה. טווח התנועה שלי מוגבל לאור הכאבים באיזור זה (למשל, כאשר אני מנסה לקרב את הברך לקיר, או אפילו בנהיגה במעבר בין הדוושות). הפיזיותרפיסט אמר שלדעתו זו דלקת. לא יודעת על סמך מה הוא אמר זאת. האם יש דרך לדעת ומה לדעתך הבעיה? תודה מראש, שירן

שירן שלום על מנת לאבחן את מהות הבעיה יש לבדוק אותך. ייתכנו מספר סיבות, החל מסינוביטיס (דלקת בדופן המפרק עקב החבלה) וכלה בפגם סחוסי עקב החבלה. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול